Çukuryayla Ortaokulu


Vizyon: Çukuryayla ortaokulu olarak vizyonumuz her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır 21. Yüzyılın -Yaratıcı -Dünyaya uyumlu -Sorunlara çözüm getirebilen -Girişken -Yurtsever -Yüksek donanımlı -Üretken -Ahlaklı -Dinamik -Öğrenmeyi seven Bireylerin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen devlet okulları arasında olmak ve okulumuzun adını en güzel yerlere taşımak.

Misyon: Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda Türkiye´de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, üretken, yaratıcı, sorumluluk sahibi, bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri özveri ve en gelişmiş öğretim yöntem ve teknikleriyle yetiştirmektir.

Başarılar: Okulumuz 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında TEOG birinci dönem sınavında ilçe birincisi olmuştur. 2017-2018 Yılında Merkezi yerleştirme sınavında Tekman İlçe birincisi okulumuzdan çıkmıştır.

Saatler: 8:30 - 15:05
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Atletizmde Türkiye çapında dereceler elde edilmiş, madalyalar kazanılmıştır. Atletizmde bölgesel olarak yapılan yarışlarda okulumuz biricilik elde etmiştir.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuz 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılında TUBİTAK Bilim Şenliği düzenlemiştir. Okulumuz 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında TUBİTAK Bilim Şenliği düzenlemiştir. Okulumuz 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında YEŞİLAY´ın Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışmasında Edebi eserde İl 1. olmuştur.
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0533 400 19 09

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://cukuryaylaoo.meb.k12.tr

Adres - ÇUKURYAYLA MAH. ÇUKURYAYLA KÜME EVLERİ NO 2 TEKMAN / ERZURUM

Öğretmen :5
Öğrenci :62
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :1364
Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Merkeze uzak , iklimi nedeniyle kışı uzun süren bir köydür.

Adres - ÇUKURYAYLA MAH. ÇUKURYAYLA KÜME EVLERİ NO 2 TEKMAN / ERZURUM

Ulaşım Köy minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 33 km dir. Yazın 30 dakika, kışın 45 dakika uzaklıktadır.İl merkezine yazın 1 buçuk saat kışın 3 saat uzaklıktadır.